Aktiviteter

Følg os på de sociale medier – så er du altid opdateret på vores seneste aktiviteter

Vi har en række aktiviteter, der løber af stablen hvert år og som involverer en masse filmtalenter, kulturinstitutioner, samarbejdspartnere og publikummer. Har du lyst til at være med, hører vi gerne fra dig.

I gang med film

Her finder du en spiseseddel med en række aktiviteter og tilbud, som er målrettet forskellige erfaringsniveauer alt efter, hvor du er i din udvikling som filmskaber.

Events

Vi arrangerer alt fra filmvisninger til masterclasses til skæve kulturoplevelser – også på venues rundt omkring i Odense med forskellige samarbejdspartnere.

Projekter

Vi søger løbende forskellige fonde, så vi kan realisere de store projekter, vi drømmer om. Her kan du læse lidt mere om, hvad vi tidligere har fået støtte til at lave.

Forløb

Vi skaber og afvikler en lang række forløb hvert år, som har til formål at rekruttere, kompetenceudvikle og afklare vores talenter. Enkelte forløb kræver, at man ansøger om optagelse – ansøgningsproceduren og -skemaerne fremgår herinde, når der er åben for tilmelding.

Internationalt

Verden skal være talenternes legeplads! Vi arbejder hele tiden på at styrke vores internationale netværk, så vi kan sende talenter ud i Verden, hvor de kan drage nyttige erfaringer, opbygge relationer og få co-produktion under huden.