Støtte

Søg støtte til din næste digitale visuelle fortælling

Om du er uerfaren eller har flere filmproduktioner på dit CV, er du altid velkommen til at søge Odense Filmværksted med dit næste digitale visuelle projekt. Kom forbi til en snak. Vi har flere muligheder for at få dig i gang.

Pitch støtte

Pitchstøtten er både for den uerfarne og erfarne filmskaber, som vil i gang med et simpelt projekt. Puljen kan søges med henblik på test et uddrag af et større projekt.

Ordinær støtte

Den ordinære støtte er for dig, der allerede har erfaring med at lave film og har opnået et grundlæggende niveau, der gør dig i stand til at forløse projektet.

Supplerende støtte

Supplerende støtte fra andet filmværksted i Filmtalent kan søges løbende, såfremt du har støtte fra et andet værksted i FILMTALENT-samarbejdet.

International co-support

International co-support kan søges løbende såfremt du har ordinær støtte fra Odense Filmværksted eller et internationalt værksted.

VFX-support

VFX-support er for den erfarne filmskaber, der har ordinær støtte fra Odense Filmværksted i forvejen og ønsker at bruge visuelle effekter i sit projekt.

Færdigmelding

Når din film er færdig, skal du aflevere lidt forskelligt, før dit projekt er afsluttet, og du kan søge støtte hos os igen.

Udstyr

Når du modtager støtte fra Odense Filmværksted, får du adgang til lån af vores faciliteter samt produktionsudstyr